Pendix eDrive Middenmotor: 
de enige Direct-Drive middenmotor

 
Pendix eDrive Middenmotor FON Arnhem 42

Past op vrijwel elke fiets

Er is één Pendix eDrive middenmotor voor iedereen

City, trekking, mountainbike of bakfiets – de Pendix eDrive middenmotor kan gemonteerd worden op praktisch elk type fiets. Jouw fiets veranderd in een krachtige e-bike. Geen slijtage en volledig stil.

ombouwset elektrische fiets
 

Past zich aan aan jouw fietsstijl

Zelf-lerend motormanagement-systeem van de Pendix eDrive middenmotor

Het motormanagementsysteem leert jouw fietsstijl. Het systeem past zich continue aan jou aan waardoor je fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus jouw fietsgedrag, de motor past zich aan.

Heuvels, wind, zandwegen zijn kinderspel.

 

Geen overbodige snufjes

Geen display en knoppen meer aan het stuur.

De software van de Pendix e-Drive is zo slim dat knopjes en display’s niet nodig zijn. Hierdoor wordt het systeem extreem eenvoudig in gebruik en misschien nog wel belangrijker, heel erg betrouwbaar! Je zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de ondersteuning in door dezelfde knop te draaien. Rijden maar, de software doet de rest. Jouw eigen kracht wordt gemeten en in de hoogste ondersteuning wordt die zelfs verdubbeld.

Actieradius Pendix eDrive Middenmotor Fiets Ombouwcentrum Nederland FON 02 1
 
 

Behoud van alle versnellingen

De aandrijving blijft helemaal origineel

De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken; Je behoudt dus alle versnellingen. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor modellen. Ook blijft bij de montage van deze motor de originele kettingkast onaangetast hoeft deze niet gemodificeerd te worden of vervangen door een ander type kettingbeschermer, zoals bijvoorbeeld een chainglider.

 

Fietst ook soepel zonder accu

Met of zonder. Aan of uit. Je merkt geen verschil

Vind je het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? Geen probleem. De Pendix middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uitstaat. Jouw elektrische fiets fietst dus als een fiets zonder elektrische ondersteuning.

 

Geproduceerd is in Europa

Ontwikkeld in Duitsland, geproduceerd in Europa

Je denkt er niet over na, maar toch vinden wij het een belangrijk punt. De Pendix is een Duits product en wordt ook volledig in Duitsland geassembleerd. De productie van nagenoeg alle onderdelen vindt plaats in europa. Dat is goed voor de werkgelegenheid en het milieu.

 

Een App

Alle informatie in één oogopslag

Via de Pendix app kun je jouw fiets volledig uitlezen. Bovendien fungeert de app als fietscomputer en kun je hem gebruiken voor navigatie. Daarnaast heeft de Pendix accu heeft een usb aansluiting waarmee je je telefoon meteen kunt opladen. 

 Pendix.bike App PRO

Rijden maar

Als jouw fiets eenmaal voorzien is van de Pendix middenmotor dan wil je zoveel mogelijk fietsen. Aan de kleur van de accu zie je hoe vol de accu nog zit. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.

Pendix Middenmotor FON Arnhem 24
 

Het opladen van de accu gaat ook heel snel: In ongeveer 3 uur is een lege accu helemaal weer opgeladen. 

Pendix Middenmotor FON Arnhem 25
Pendix eDrive Middenmotor FON Arnhem 17 1
 

Ombouwset met Pendix eDrive Middenmotor

Waardering 4.82 op 5 gebaseerd op 11klantbeoordelingen
 
prijzen zijn incl montage en CE certificaat.

  1.149,00 –  2.349,00 incl. btw(  afh van type accu )

Bergop met trapondersteuning of op pure spierkracht – met de Pendix eDrive middenmotor bepaal jij zelf wanneer jouw fiets een e-bike wordt. Of je nu op weg bent naar kantoor of om boodschappen te doen in de stad, Pendix maakt het dagelijks leven gemakkelijker – en leuker. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele direct drive aandrijving ontwikkeld die op vrijwel elk type frame kan worden gemonteerd. Zo wordt jouw fiets op een eenvoudige manier een krachtige e-bike.

 
 
Pendix Middenmotor FON Arnhem 29