De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Waarom een ombouwset?

Home » Waarom ombouwen

Een ombouwset elektrische fiets is het alternatief van een nieuwe ‘echte’ elektrische fiets.
We hebben niets anders gedaan dan het elektrische gedeelte uit een originele elektrische fiets gehaald en bieden dit met volledige garantie aan voor een veel geringere prijs. Hieronder een voorbeeld:
Een A-merk (Gazelle, Koga, Giant, Rih, Flyer, multicycle, enz.) elektrische fiets is al gauw geprijsd vanaf een kleine € 2.000,- tot een € 3.500,- afhankelijk van de uitvoering en de batterij keuze.
Met als gevolg dat erg veel kopers hun eigen vaak jonge goede “gewone” fiets inruilen, wat weer zijn doorslag heeft op het aanbod van goede jonge “gewone” fietsen op bijvoorbeeld internet of bij de fietsenzaken.

Deze prijzen liggen erg onder druk, en zo vind je een behoorlijk groot aanbod 2009 en 2010 A-merk “gewone” fietsen op bijvoorbeeld marktplaats en gewoon in Google.
Deze jonge gebruikte gazelle’s en koga’s en Giant’s vaak met maar weinig kilometers koopt u voor minder dan € 500,- inclusief de b.t.w.

Voorzie zo’n fiets van onze ombouwset en voila uw eigen z.g.a.n A-merk elektrische fiets met nieuwe elektrische techniek voor rond de € 1.000,-

Mijn-ebike