De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Pendix eDrive Middenmotor: de enige Direct-Drive middenmotor

Home » Pendix eDrive

De Pendix eDrive middenmotor is de enige Direct-Drive middenmotor. Deze vindt u bij Mijn-ebike in Wieringerwerf. Met meer dan twaalf jaar ervaring, maken we van uw standaard fiets een elektrische fiets. Door de jaren heen hebben wij al vele modellen omgebouwd. Denk hierbij aan bakfietsen, driewielers, jeugdfietsen en meer. Bent u de volgende die wij mogen helpen?

De Pendix eDrive middenmotor past op vrijwel elke fiets

Er is één Pendix eDrive middenmotor voor iedereen. Of u nu een city-, trekking-, bakfiets of mountainbike heeft; deze middenmotor-ombouwset kan gemonteerd worden op praktisch elk type fiets. Uw fiets verandert hierdoor in een krachtige e-bike. Hierbij ervaart u geen slijtage en is de e-bike volledig stil. Bergop met trapondersteuning of op pure spierkracht – met de Pendix eDrive middenmotor bepaalt u zelf wanneer uw fiets een e-bike wordt.

Aangepast naar uw fietsstijl

De Pendix eDrive middenmotor heeft een slim motormanagementsysteem dat uw fietsstijl leert. Het systeem past zich continue naar u aan, waardoor uw fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus uw fietsgedrag? De motor past zich dan aan. Heuvels, wind en zandwegen zijn kinderspel geworden! De software van de Pendix eDrive middenmotor is zo slim dat knopjes en displays niet nodig zijn. Hierdoor is het zeer betrouwbare systeem extreem eenvoudig in gebruik. U zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt met dezelfde knop de ondersteuning in. Uw eigen kracht wordt gemeten en in de hoogste ondersteuning zelfs verdubbeld.

Behoud alle versnellingen

De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken, waardoor u alle versnellingen behoudt. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor-modellen. Ook blijft bij de montage van deze motor de originele kettingkast onaangetast. Hierdoor hoeft deze niet gemodificeerd of vervangen te worden door een ander type kettingbeschermer, zoals een chainglider.

Op eigen kracht fietsen

Vindt u het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? De Pendix eDrive middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uit staat. Op deze manier voelt de elektrische fiets als een fiets zonder elektrische ondersteuning. Aan de kleur van de accu ziet u hoe vol de accu nog is. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte behuizing van aluminium. Het opladen van de accu gaat snel, in ongeveer drie uur is een lege accu volledig opgeladen. Via de Pendix-app kunt u uw fiets met accu volledig uitlezen. Bovendien fungeert de app als fietscomputer en kunt u deze gebruiken voor navigatie. Daarnaast heeft de Pendix-accu een usb-aansluiting waarmee u uw telefoon tegelijkertijd kunt opladen.

Het opladen van de accu gaat ook erg snel, in ongeveer drie uur is een lege accu weer helemaal opgeladen.

Neem contact met ons op

Of u nu op weg bent naar kantoor of om boodschappen te doen in de stad, Pendix maakt het dagelijks leven gemakkelijker en leuker. Pas uw gewone fiets op een eenvoudige manier aan naar een krachtige e-bike. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze werkplaats in Wieringerwerf. Bel hiervoor naar 06-25182058 of stuur een e-mail naar mijn-ebike@ziggo.nl.

Mijn-ebike