โœ” De specialist in fietsen ombouwen
โœ” Ook nieuwe ebikes
โœ” Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Even iets over ons

Home ยป Wie zijn wij

Wij zijn een onderneming met jaren lang een passie voor fietsen. Vanaf 2010 jaar draaien wij nu als officieel ingeschreven onderneming en doen dit nog steeds naast een 40 urige werkweek bij een vaste werkgever. Klanten kring neemt gestaag toe, hebben ruime ervaring in het ombouwen en onderhoud van fietsen.

Waarom begonnen met ombouwen van fietsen?..

Wij vinden dat het traditioneel fietsen ver op de achtergrond raakt.

Al meer worden er hitech fietsen aangeboden met de bijbehorende hoge prijzen. Wilt u ook niet gewoon kunnen fietsen, en als u een steuntje in de rug wil, gewoon met de handen aan het stuur een knopje in kunnen drukken en de gewenste ondersteuning krijgen. Geen moeilijke procedures door lopen op het display. Met onze producten kan dat.

Wij leveren via deze site ombouwsets voor uw eigen vertrouwde fiets. Uw fiets wordt maar 7,2 kg zwaarder en zonder accu, die u met een simpele handeling eruit pakt , even meer dan 2 kg. Dus kan hij gemakkelijk mee op de fietsendrager.

Aan uw eigen fiets wordt niets blijvend veranderd, zodat u bij de aanschaf van een andere fiets , deze weer in oude staat terug kan maken en de set weer op uw “nieuwe” fiets kan zetten.

Ook leveren wij via deze site complete elektrische fietsen, mooi afgewerkt met een goede prijs/kwaliteit.

Heeft u vragen, u kunt ons mailen en/of bellen.

vriendelijke groeten
Eric Jan List

mijn mobiel nr; 06-25182058

Mijn-ebike