Pendix eDrive Middenmotor: 
de enige Direct-Drive middenmotor

De Pendix eDrive middenmotor is de enige Direct-Drive middenmotor. Deze vindt u bij Mijn-ebike in Wieringerwerf. Met meer dan twaalf jaar ervaring, maken we van uw standaard fiets een elektrische fiets. Door de jaren heen hebben wij al vele modellen omgebouwd. Denk hierbij aan bakfietsen, driewielers, jeugdfietsen en meer. Bent u de volgende die wij mogen helpen?

 
Pendix eDrive Middenmotor FON Arnhem 42

De Pendix eDrive middenmotor past op vrijwel elke fiets

Er is één Pendix eDrive middenmotor voor iedereen. Of u nu een city-, trekking-, bakfiets of mountainbike hebt; deze middenmotor-ombouwset kan gemonteerd worden op praktisch elk type fiets. Uw fiets verandert hierdoor in een krachtige ebike. Hierbij ervaart u geen slijtage en de ebike is volledig stil.

 
ombouwset elektrische fiets
 

Aangepast naar uw fietsstijl

De Pendix eDrive middenmotor heeft een motormanagementsysteem dat uw fietsstijl leert. Het systeem past zich continue naar u aan, waardoor uw fiets heel natuurlijk aanvoelt. Verandert de omgeving en dus uw fietsgedrag? De motor past zich dan aan. Heuvels, wind en zandwegen zijn kinderspel geworden!

 

Geen overbodige snufjes

De software van de Pendix eDrive middenmotor is zo slim dat knopjes en displays niet nodig zijn. Hierdoor is het systeem extreem eenvoudig in gebruik en nog belangrijker; heel erg betrouwbaar. U zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de ondersteuning in door dezelfde knop te draaien. Rijden maar! De software doet de rest. Uw eigen kracht wordt gemeten en in de hoogste ondersteuning zelfs verdubbeld.

Actieradius Pendix eDrive Middenmotor Fiets Ombouwcentrum Nederland FON 02 1
 
 

Behoud alle versnellingen

De Pendix eDrive middenmotor maakt het mogelijk om de originele voor-derailleur te blijven gebruiken, waardoor u alle versnellingen behoudt. Dit in tegenstelling tot alle andere middenmotor modellen. Ook blijft bij de montage van deze motor de originele kettingkast onaangetast. Hierdoor hoeft deze niet gemodificeerd of vervangen te worden door een ander type kettingbeschermer, zoals een chainglider.

 

Fiets ook soepel zonder accu

Vindt u het fijn om ook af en toe volledig op eigen kracht te fietsen? Geen probleem. De Pendix eDrive middenmotor geeft nauwelijks voelbare weerstand als deze uit staat. Op deze manier voelt de elektrische fiets als een fiets zonder elektrische ondersteuning.

 

Geproduceerd in Europa

U denkt er misschien niet over na, maar toch vinden wij het een belangrijk punt: de Pendix eDrive middenmotor is een Duits product en wordt ook volledig in Duitsland geassembleerd. De productie van nagenoeg alle onderdelen vindt plaats in Europa. Dat is goed voor de werkgelegenheid en het milieu.

 

Een app met alle informatie in één oogopslag

Via de Pendix-app kunt u uw fiets volledig uitlezen. Bovendien fungeert de app als fietscomputer en kunt u hem gebruiken voor navigatie. Daarnaast heeft de Pendix-accu een usb-aansluiting waarmee u uw telefoon tegelijkertijd kunt opladen.

 Pendix.bike App PRO

Rijden maar

Als uw fiets eenmaal voorzien is van de Pendix eDrive middenmotor, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk fietsen. Aan de kleur van de accu ziet u hoe vol de accu nog is. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.

Pendix Middenmotor FON Arnhem 24
 

Het opladen van de accu gaat ook erg snel, in ongeveer drie uur is een lege accu weer helemaal opgeladen.

Pendix Middenmotor FON Arnhem 25
Pendix eDrive Middenmotor FON Arnhem 17 1
 

Neem contact met ons op

Waardering 4.82 op 5 gebaseerd op 11klantbeoordelingen

Prijzen zijn inclusief montage en CE-certificaat tussen de € 1.149,00 en € 2.349,00 inclusief btw, afhankelijk van het type accu.

Bergop met trapondersteuning of op pure spierkracht – met de Pendix eDrive middenmotor bepaalt u zelf wanneer uw fiets een e-bike wordt. Of u nu op weg bent naar kantoor of om boodschappen te doen in de stad, Pendix maakt het dagelijks leven gemakkelijker en leuker. Voor het ultiem rijplezier heeft Pendix een universele direct-drive-aandrijving ontwikkeld die op vrijwel elk type frame kan worden gemonteerd. Zo wordt uw fiets op een eenvoudige manier een krachtige e-bike. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze fietsenwinkel in Wieringerwerf. Bel hiervoor naar 06-25182058 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
 
Pendix Middenmotor FON Arnhem 29