De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Een ombouwset om een elektrische fiets te maken

Mijn-ebike in Wieringerwerf is de juiste plek voor u wanneer u op zoek bent naar een ombouwset om van uw fiets een elektrische fiets te (laten) maken. Onze specialisten hebben al meer dan twaalf jaar ervaring met het ombouwen van een standaard fiets naar elektrisch (ebike). Wij voorzien u graag van gedegen advies en vertellen u graag meer over de mogelijkheden wanneer u een bezoek brengt aan onze fietsenwinkel. Neem van tevoren altijd eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen.

Benieuwd of we van u fiets ook een ebike kunnen maken?

Een ombouwset om de ideale elektrische fiets te bouwen

Met een ombouwset van ons bedrijf, kunt u uw eigen vertrouwde fiets laten ombouwen naar de ideale elektrische fiets. Op deze manier behoudt u wel het gevoel van traditioneel fietsen. Daarbij is het ombouwen van een standaard fiets naar elektrisch aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe ebike aanschaffen. Bovendien heeft u misschien al een goede standaard fiets en krijgt u voor de inruil hiervan meestal weinig terug. Door de jaren heen hebben wij veel verschillende modellen al omgebouwd. Van een ombouwset voor een driewieler of voor een bakfiets tot een ombouwset voor een jeugdfiets of voor een speciale invalidefiets. Wat voor fiets u ook heeft, het ombouwen naar elektrisch (oftewel ebike) laat u aan onze ervaren specialisten over.

Semi bak fiets Bakfiets

Bel voor meer informatie

Wilt u uw standaard fiets ook laten ombouwen naar elektrische zodat u geen nieuwe, prijzige ebike hoeft aan te schaffen voor lange fietstochten? Onze specialisten vertellen u graag alles over een ombouwset die gebruikt wordt om van uw eigen fiets een elektrische fiets te maken. Bij Mijn-ebike in Wieringerwerf bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Bovendien profiteert u van vele voordelen. Bel naar 06-25182058 wanneer u lang wilt komen in onze fietsenwinkel. Heeft u op voorhand nog vragen over een ombouwset om een elektrische fiets te maken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een passend antwoord.