โœ” De specialist in fietsen ombouwen
โœ” Ook nieuwe ebikes
โœ” Ombouwen mogelijk voor elk model fiets
De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home ยป Bakfiets ombouwset

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Bakfiets elektrisch maken

Uw bakfiets elektrisch maken gaat heel eenvoudig met een ombouwset van Mijn-ebike. Dankzij onze ruim twaalf jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van een professionele en zorgvuldige aanpak. Bovendien profiteert u van hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke service en voorzien we u graag van passend advies op basis van uw budget en uw wensen. Kom langs in onze werkplaats en ontdek de mogelijkheden voor het ombouwen van uw bakfiets naar een elektrische fiets. Wij vertellen u graag meer over de aantrekkelijke optie om uw bakfiets elektrisch te maken.

Uw bakfiets elektrisch maken met een ombouwset

Van een ombouwset voor een driewieler tot een ombouwset voor een bakfiets; voor het ombouwen naar een elektrische fiets vertrouwt u op de specialisten van Mijn-ebike. Door uw eigen fiets te laten ombouwen naar een elektrische fiets, behoudt u het gevoel van traditioneel fietsen, maar geniet u wel van de voordelen van een accu. Bezoek ons in Wieringerwerf voor ons aanbod aan ombouwsets. Elk model fiets is geschikt voor het ombouwen naar een e-bike.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Waarom uw bakfiets elektrisch maken een aantrekkelijke optie is

Door uw bakfiets elektrisch te maken, geniet u langer van uw fiets. U krijgt vaak voor de inruil van uw oude bakfiets weinig terug, waardoor het ombouwen naar een elektrische fiets een aantrekkelijke optie is. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Zodra uw bakfiets is omgebouwd, is deze niet van een fabrieksfiets te onderscheiden! Bezoek ons voor de perfecte ombouwset voor een standaard bakfiets naar een elektrische bakfiets. We vertellen u graag over de redenen waarom u uw fiets zou ombouwen. Daarnaast bent u ook meer dan welkom bij ons voor het onderhoud van uw elektrische fiets.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over het ombouwen van een bakfiets naar een elektrische fiets door middel van een ombouwset? De specialisten van ons bedrijf vertellen u hier graag meer over. Om contact met ons op te nemen, belt u naar 06-25182058 of stuurt u een e-mail naar mijn-ebike@ziggo.nl. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor het elektrisch maken van uw bakfiets met een ombouwset. Onze vakbekwame medewerkers ondersteunen u graag om een fiets te vinden die perfect bij u aansluit.

Mijn-ebike