โœ” De specialist in fietsen ombouwen
โœ” Ook nieuwe ebikes
โœ” Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home ยป Onderhoud elektrische fiets

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Onderhoud van een elektrische fiets

Voor betrouwbaar onderhoud aan uw elektrische fiets komt u langs bij Mijn-ebike, gevestigd in Wieringerwerf. Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van gewone fietsen naar elektrische fietsen, waardoor wij de nodige kennis en ervaring hebben met e-bikes. Kom langs bij onze winkel en laat het onderhoud of de reparatie van uw elektrische fiets uitvoeren door de lokale e-bikespecialist.

Kom langs bij onze vestiging voor professioneel onderhoud aan uw elektrische fiets

Het imago van de elektrische fiets is door de jaren heen veranderd. Niet alleen oudere mensen maken graag gebruik van de voordelen van een elektrische fiets; steeds meer jongeren en volwassenen schaffen een handige e-bike aan voor de lange afstanden op en neer naar school of naar het werk. Een elektrische fiets vraagt wel om onderhoud om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Breng uw elektrische fiets langs bij onze winkel in Wieringerwerf voor structureel onderhoud of een reparatie. Wij helpen u weer veilig de weg op.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Kom langs wanneer u wilt

Bezoek onze vestiging voor professioneel onderhoud aan uw elektrische fiets, of de aankoop van een nieuwe elektrische fiets. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw elektrische fiets weer fietst als vanouds. U kunt langskomen in onze winkel wanneer u wilt. Heeft u een vraag over onze service? Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook bellen naar 06-25182058 of een e-mail sturen naar mijn-ebike@ziggo.nl. U kunt ook bij ons langskomen om uw gewone fiets elektrisch te maken.

Mijn-ebike