โœ” De specialist in fietsen ombouwen
โœ” Ook nieuwe ebikes
โœ” Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home ยป Voordelen elektrische fiets

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Voordelen van een elektrische fiets

Nederland leert steeds meer de voordelen van een elektrische fiets kennen. Het imago dat een e-bike alleen voor ouderen mensen is, zwakt steeds verder af. Meer mensen schaffen een elektrische fiets aan voor het dagelijks fietsen naar het werk en ook jongeren fietsen met plezier op en neer naar school dankzij een elektrische fiets. Wilt u uw gewone fiets om laten bouwen naar een e-bike? Ontdek de voordelen van een elektrische fiets.

Ontdek de voordelen van een elektrische fiets en bekijk ons aanbod aan ombouwsets

Met een e-bike fietst u gemakkelijk over de uitgebreide fietsinfrastructuur van Nederland. Blijf in beweging terwijl u op een milieuvriendelijke manier het land verkent. Bovendien verstoort u de natuur niet, waardoor u optimaal geniet van de omgeving. Elektrische fietsen worden steeds beter van kwaliteit en het aanbod wordt diverser. De prijs-kwaliteitsverhouding en de duurzaamheid van e-bikes zijn de afgelopen jaren sterk gestegen, waardoor het een aantrekkelijke investering is geworden voor veel verschillende typen fietsers. Ontdek het aanbod in onze winkel in Wieringerwerf voor een ombouwset voor een elektrische fiets.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Vraag ons in de winkel naar de mogelijkheden voor het ombouwen van uw fiets

Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor u. In de winkel in Wieringerwerf vertellen we u graag meer over de voordelen en mogelijkheden voor een elektrische fiets en helpen u met de montage, het onderhoud en reparaties. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de voorwielmotor van uw elektrische fiets. Neem bij vragen contact met ons op. Bel naar 06-25182058 of bereik ons via mijn-ebike@ziggo.nl.

Mijn-ebike