De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home » Voorwielmotor elektrische fiets vervangen

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

De voorwielmotor van uw elektrische fiets laten vervangen

Moet de voorwielmotor van uw elektrische fiets vervangen worden? Kom langs bij dé specialist in e-bikes in Wieringerwerf. Het ervaren team van Mijn-ebike zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ombouwen van standaard fietsmodellen naar elektrische fietsen. Bezoek onze winkel voor ons aanbod aan ombouwsets en e-bikes of maak gebruik van onze reparatie- of onderhoudsservice voor elektrische fietsen.

Behoud de kwaliteit door op tijd de voorwielmotor van uw elektrische fiets te vervangen

De kwaliteit van elektrische fietsen is door de jaren heen flink gestegen, maar structureel onderhoud aan uw e-bike is essentieel om uw fietsplezier en -comfort te behouden. Door jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis opgebouwd voor het onderhoud en de reparatie voor uw elektrische fiets, waaronder het vervangen van de voorwielmotor. Bezoek onze vestiging in Wieringerwerf voor onze uitgebreide service en het aanbod aan nieuwe e-bikes. Ook bekijkt u hier op uw gemak onze slimme ombouwoplossingen en vertellen wij u graag over de ervaringen van anderen.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Bezoek de winkel voor gerichte service

Ons team van e-bikespecialisten voorziet u graag van de juiste service, bijvoorbeeld het vervangen van de voorwielmotor van uw elektrische fiets. Bezoek de winkel zodat wij u gericht van dienst kunnen zijn. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen via 06-25182058 of een e-mail sturen naar mijn-ebike@ziggo.nl. Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze winkel.

Mijn-ebike