De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home » Fiets ombouwen naar elektrische fiets ervaringen

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Fiets ombouwen naar elektrische fiets: de ervaringen

Wilt u uw fiets laten ombouwen naar een elektrische fiets of bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bezoek onze specialisten in Wieringerwerf voor meer informatie over het ombouwen van standaard fietsen naar elektrische fietsen. We vertellen u graag over de uiteenlopende fietsen die wij hebben omgebouwd naar een e-bike. Voor meer informatie over de ervaringen van anderen over het laten ombouwen van een fiets naar een elektrische fiets, bent u bij ons ook meer dan welkom.

Laat uw eigen fiets ombouwen naar een elektrische fiets of leer meer over de ervaringen van anderen

Twijfelt u of u uw normale fiets wilt laten ombouwen naar een elektrische fiets of hoort u graag over de ervaringen van uw voorgangers? Wij voorzien u graag van de perfecte oplossing voor u, bijvoorbeeld het toepassen van een middemotor-ombouwset. Ontdek de voordelen van het elektrisch maken van uw fiets door langs te komen bij onze fietsspecialisten. Ombouwen is mogelijk voor elk model fiets, maar u kunt ook bij ons langskomen voor ons aanbod aan nieuwe e-bikes.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Kom langs bij dé specialist van e-bikes

Kom bij ons in Wieringerwerf langs voor meer informatie of ervaringen over het laten ombouwen van een normale fiets naar een elektrische fiets. Wij zijn dé specialist voor nieuwe en omgebouwde e-bikes. Zo kunt u ook bij ons langskomen voor reparaties en onderhoud, bijvoorbeeld voor het vervangen van de motor op het voorwiel van uw elektrische fiets. Wilt u een vraag stellen aan een van onze specialisten? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-25182058 of door een e-mail te sturen naar mijn-ebike@ziggo.nl.

Mijn-ebike