De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home » Fiets elektrisch maken

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Fiets elektrisch maken

Wilt u uw standaard fiets elektrisch laten maken door dé specialist in Wieringerwerf? Bezoek onze winkel voor onze slimme ombouwsets. Vrijwel ieder standaardmodel is om te bouwen naar een elektrische fiets. Door uw normale fiets elektrisch te laten maken, krijgt uw fiets een langere levensduur en combineert u het gemak van elektrisch fietsen met het lichte gevoel van een traditionele fiets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om van uw fiets een elektrische fiets te maken? Kom langs in onze winkel zodat wij u kunnen informeren.

Optimaliseer uw fietsplezier door uw eigen fiets elektrisch te laten maken

Door de jaren heen heeft ons team een groot aantal traditionele fietsen om weten te bouwen naar een elektrische fiets. Mijn-ebike biedt ombouwsets voor onder andere normale fietsen, bakfietsen en driewielers. Wij bouwen iedere fiets om naar een elektrische fiets, maar in ons aanbod vindt u ook nieuwe e-bikes. Door uw eigen vertrouwde fiets elektrisch te laten maken door onze specialisten, optimaliseert u uw fietsplezier. Met een ombouwset behoudt u het gevoel van traditioneel fietsen terwijl u geniet van de voordelen van een fietsmotor.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Waarom u uw fiets om laat bouwen naar een elektrische fiets

Uw normale fiets kunt u door ons om laten bouwen tot een elektrische fiets. Dit is aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets, wat het een aantrekkelijke investering maakt. Bovendien is de vaak lage inruilwaarde van standaardmodelfietsen een reden om uw traditionele fiets elektrisch te laten maken. Bezoek onze winkel in Wieringerwerf om van uw vertrouwde fiets een elektrische fiets te maken. Onze specialisten helpen u met het toepassen van een ombouwset, maar voorzien u ook graag van structureel onderhoud van uw elektrische fiets. Zo bent u bij ons ook welkom voor fietsreparaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van een voorwielmotor.

Bezoek de winkel in Wieringerwerf voor de beste service

Door uw eigen fiets om te laten bouwen naar een elektrische fiets, bespaart u kosten terwijl u toch optimaal profiteert van de voordelen. Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen over het elektrisch laten maken van een standaard fiets? Bezoek onze winkel in Wieringerwerf zodat wij u gericht kunnen adviseren op basis van uw wensen en uw budget. Ook kunt u ons vragen stellen door contact met ons op te nemen via het contactformulier, door te bellen naar 06-25182058 of een e-mail te sturen via mijn-ebike@ziggo.nl

Mijn-ebike