De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

De 8 belangrijkste voordelen
van een ombouwset

Home » Ombouwset elektrische fiets

Specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Voor elk model fiets
Persoonlijke service

Ombouwset naar een elektrische fiets

U bent op de juiste plek bij Mijn-ebike in Wieringerwerf wanneer u  een ombouwset zoekt om van uw fiets een elektrische fiets te (laten) maken. Onze specialisten hebben al jarenlange ervaring met het ombouwen van een standaard fiets naar elektrisch (e-bike). Wij voorzien u graag van gedegen advies en vertellen u meer over de mogelijkheden van het ombouwen van uw fiets naar een e-bike. Vraag ons naar de beste ombouwset voor het ombouwen van uw eigen fiets naar een e-bike.

De beste ombouwset om de ideale elektrische fiets te bouwen

Met de beste ombouwset voor een e-bike van ons bedrijf, kunt u uw eigen vertrouwde fiets laten ombouwen naar de ideale elektrische fiets. Op deze manier behoudt u wel het gevoel van traditioneel fietsen. Daarbij is het ombouwen van een standaard fiets naar elektrisch aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe e-bike. Bovendien bezit u misschien al een goede standaard fiets en krijgt u voor de inruil hiervan meestal weinig terug.

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Wij kunnen ieder type fiets ombouwen naar een e-bike

Door de jaren heen hebben wij veel verschillende modellen omgebouwd met een ombouwset voor een e-bike. Van de beste ombouwset voor een driewieler of voor een bakfiets tot een ombouwset voor een jeugdfiets of voor een speciale invalidefiets. Wat voor fiets u ook heeft, het ombouwen naar elektrisch (oftewel e-bike) laat u aan onze ervaren specialisten over. Twijfelt u of u uw vertrouwde fiets wilt laten ombouwen? In onze werkplaats vertellen we u graag waarom ombouwen met een slimme ombouwset de beste oplossing is voor u en over de ervaringen van anderen. Wilt u toch liever een nieuwe e-bike aanschaffen in plaats van uw oude fiets ombouwen naar een elektrische fiets? Ook dan voorzien wij u graag van passend advies op basis van uw wensen en uw budget.

Bezoek de werkplaats of bel voor meer informatie

Wilt u uw standaard fiets ook laten ombouwen naar een elektrische variant zodat u geen nieuwe, prijzige e-bike hoeft aan te schaffen voor lange fietstochten? Onze specialisten vertellen u graag alles over de beste ombouwset die gebruikt wordt om van uw eigen fiets een elektrische fiets of e-bike te maken. Bij Mijn-ebike in Wieringerwerf bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service. Bel naar 06-25182058 wanneer u langs wilt komen, of loop gewoon even binnen. Heeft u op voorhand nog vragen over de beste ombouwset om een elektrische fiets te maken? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar mijn-ebike@ziggo.nl. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een passend antwoord.

Mijn-ebike