De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Bakfiets ombouwset

Wanneer u uw bakfiets wilt ombouwen naar een elektrische fiets, hebben we bij Mijn-ebike in Wieringerwerf hier de juiste ombouwset voor. Dankzij onze ruim twaalf jaar ervaring, bent u bij ons zeker van een professionele en zorgvuldige aanpak. Bovendien profiteert u van hoogwaardige kwaliteit, persoonlijke service en voorzien we u graag van gedegen advies. Kom langs in onze fietsenwinkel en ontdek het zelf.

Benieuwd of we van u fiets ook een ebike kunnen maken?

Uw bakfiets ombouwen naar een elektrische fiets met een ombouwset

Van een ombouwset voor een driewieler tot een ombouwset voor een bakfiets, voor het ombouwen naar een elektrische fiets vertrouwt u op de specialisten van Mijn-ebike in Wieringerwerf. Door uw eigen fiets te laten ombouwen naar een ebike, behoudt u het gevoel van traditioneel fietsen. Bovendien krijgt u voor de inruil van uw oude bakfiets vaak weinig terug, waardoor het ombouwen naar een elektrische fiets een voordeligere optie is. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Zodra uw bakfiets is omgebouwd, is deze niet van een fabrieksfiets te onderscheiden!

Semi bak fiets Bakfiets

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over het ombouwen van een bakfiets naar een elektrische fiets door middel van een ombouwset? De specialisten van ons bedrijf vertellen u hier graag meer over. Om contact met ons op te nemen, belt u naar 06-25182058 of stuurt u een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u toch liever een nieuwe elektrische fiets? Bekijk dan onze modellen tijdens een bezoek aan onze fietsenwinkel. Onze vakbekwame medewerkers ondersteunen u graag om een fiets te vinden die perfect bij u aansluit.