De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Driewieler ombouwset

Heeft u een driewieler en bent u op zoek naar een ombouwset die hier geschikt voor is? Kom dan eens langs bij Mijn-ebike in Wieringerwerf. Bij ons kunt u terecht om een ebike te kopen, maar ook hebben wij al meer dan twaalf jaar ervaring met het ombouwen van standaard fietsen naar elektrische fietsen. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Benieuwd of we van u fiets ook een ebike kunnen maken?

Een elektrische driewieler bouwen door middel van een ombouwset

Wanneer iemand kiest voor een elektrische fiets, wordt zijn of haar eigen fiets vaak ingeruild. Echter zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een ombouwset voor uw driewieler. Wanneer u uw eigen driewieler inruilt krijg u, ongeacht de staat, hier vaak maar weinig voor terug. Daarom is een ombouwset een goed alternatief. Door uw fiets om te bouwen naar elektrisch, bespaart u namelijk op de kosten. Dit is slechts één van de vele redenen waarom u kiest voor ombouwen in plaats van een nieuwe ebike aan te schaffen.

Bakfiets

Kies voor een voordeliger alternatief

De specialisten van Mijn-ebike in Wieringerwef bouwen uw standaard driewieler op professionele wijze om naar elektrisch door middel van een kwalitatieve ombouwset. Bent u op zoek naar een ombouwset voor een bakfiets of een andere speciale fiets? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-25182058 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!