De specialist in fietsen ombouwen
Ook nieuwe ebikes
Ombouwen mogelijk voor elk model fiets

Keuze uit een Bafang of
het unieke Pendix Systeem

Home » Mijn ebike middenmotor set

Een middenmotor-ombouwset aanschaffen

Met een middenmotor-ombouwset maakt u van uw huidige fiets een echte e-bike met een actieradius van 90 kilometer. Bij Mijn-ebike in Wieringerwerf vertellen we u graag hoe u de huidige trapas vervangt door de Bafang-middenmotor. Ook brengt u de bagagedrager met accu en display aan op uw fiets. Na het afwerken van de kabels start u het systeem op om vervolgens op te stappen. U kunt dit ook laten doen door een specialist. Kom langs bij onze winkel voor meer informatie over de mogelijkheden.

Keuze 1 voor een middenmotor-ombouwset 

Met een middenmotor-ombouwset Bafang G310.250 / BBS01 250W inclusief het luxe DP C10 display 36V 396Wh en bagagedrager, maakt u van uw huidige fiets een echte ebike met een actieradius van 90 kilometer. Bij Mijn-ebike in Wieringerwerf vertellen we u graag hoe u de huidige trapas vervangt door de Bafang middenmotor. Ook brengt u de bagagedrager met accu en display aan op uw fiets. Na het afwerken van de kabels start u het systeem op om vervolgens op te stappen. Bent u benieuwd wat hier allemaal voor nodig is? Raadpleeg dan een van onze installatiehandleidingen. Wilt u het liever laten doen? Neem dan contact met ons op voor de dichtstbijzijnde Power-Bike-dealer.

Prijzen op aanvraag,-  afhankelijk van type accu.

De voordelen op een rij

Aanzienlijk goedkoper dan een elektrische fiets met gelijkwaardige kwaliteit elektrische onderdelen.
Vaak heb je al een goede eigen fiets, en inruil krijg je weinig terug.
Uit voorraad leverbaar.
Best verkrijgbare accu en motor.
Geen software, dus ook geen onderhoudsrelatie met de fietsenzaak.
Geringe gewichtstoename ( 7,2 kg )
Switch je tussentijds van fiets, kun je de ombouwset weer gewoon overbouwen op je nieuwe aanwinst.
Neem je de fiets mee op vakantie, plaats dan even je eigen originele voorwiel en leg de accu in de auto, en je hebt geen gewichtstoename m.b.t de fietsendrager/kogeldruk.

TECHNISCHE SPECIFCATIES:

Motor – Remsysteem – velg:  
Type remsysteem Rollerbrake – V-Brake – Schijfrem
Midden motor BAFANG G310.250
Kettingblad 44 tands
Wattage 250W
Koppel bereik 40 – 60Nm
Breedte bracket 65- 70 mm
Maximale snelheid 25 Km/h
Batterij – lader – bagagedrager:  
Batterij Li-Ion 36V 396Wh
Actieradius opgave Eco stand 1
Bagagedrager Ook geschikt voor Gazelle spatbord bevestiging
Kleur bagagedrager Zwart – Zilver
Standaard 3 stappen lader 42V 2.2A
Display – Controller:  
Display 5 standen (Dagteller, Remstatus, ODO, Verlichting)
Controller Sine-Wave geïntegreerd in motor

OPTIES:

Winterlader 4 stappen Houdt de batterij in beweging tijdens stilstand
Langere kabel set Bakfietsen – Tandem fietsen
Crankstel verwijder gereedschap Cranktrekker voor vierkante as
Bracket gereedschap Voor ISIS trapassen 20 Tanden
Kabels Afmontageset Tyraps en krulband

EIGENSCHAPPEN:

Geschikt voor Fietsen met een 68- 73 mm bracket
Garantie Twee jaar m.u.v. slijtende onderdelen

 

Benieuwd of we van uw fiets ook een ebike kunnen maken?

Keuze 2 voor een middenmotor-ombouwset 

Een middenmotor-ombouwset voor elke fiets

Voor iedereen is er één Pendrix eDrive middenmotor. Deze middenmotor is op praktisch elk type fiets te monteren; van city tot trekking en van mountainbike tot bakfiets. Op deze manier wordt uw fiets omgetoverd tot een krachtige, maar stille ebike, zonder dat hier slijtage aan te pas komt.

 

De voordelen op een rij

Aanzienlijk goedkoper dan een elektrische fiets met gelijkwaardige kwaliteit elektrische onderdelen.
Vaak heb je al een goede eigen fiets, en inruil krijg je weinig terug.
Uit voorraad leverbaar.
Best verkrijgbare accu en motor.
Geen software, dus ook geen onderhoudsrelatie met de fietsenzaak.
Geringe gewichtstoename ( 7,2 kg )
Switch je tussentijds van fiets, kun je de ombouwset weer gewoon overbouwen op je nieuwe aanwinst.
Neem je de fiets mee op vakantie, plaats dan even je eigen originele voorwiel en leg de accu in de auto, en je hebt geen gewichtstoename m.b.t de fietsendrager/kogeldruk.

De middenmotor-ombouwset is geschikt voor elk type fiets

De Pendrix eDrive middenmotor is geschikt voor bijna ieder standaardmodel fiets, van city tot trekking en van mountainbike tot bakfiets. Op deze manier wordt uw fiets omgetoverd tot een krachtige, maar stille e-bike, zonder dat hier slijtage aan te pas komt. De middenmotor van deze ombouwset maakt het mogelijk om alle versnellingen (dus de originele voor-derailleur) te behouden, wat bij vele andere motors niet zo is. Ook de originele kettingkast blijft onaangetast en hoeft niet te worden gemodificeerd of vervangen te worden.

Een motormanagementsysteem dat aansluit bij uw fietsstijl

Het motormanagementsysteem van deze middenmotor-ombouwset past zich aan naar uw fietsstijl, waardoor u een traditioneel en licht gevoel ervaart tijdens het fietsen. Fietst u in een omgeving met heuvels en wind en verandert hierdoor uw fietsgedrag? Ook dan past de slimme motor zich aan, waardoor u optimaal geniet van de voordelen van een elektrische fiets. De software van deze middenmotor-ombouwset is slim, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. Hierdoor zijn knopjes en displays overbodig geworden en geniet u ongestoord van de Nederlandse natuur.

Een originele voor-derailleur gebruiken

De middenmotor van deze ombouwset maakt het mogelijk om alle versnellingen (dus de originele voor-derailleur) te behouden, wat bij vele andere motors niet zo is. Ook de originele kettingkast blijft onaangetast en hoeft niet te worden gemodificeerd of vervangen te worden door een ander soort kettingbeschermer.

Op eigen kracht fietsen wanneer u wilt

Heeft u soms een moment dat u liever zelf fietst om vooruit te komen? Ook dit is mogelijk. Zet de middenmotor uit en maak gebruik van de elektrische fiets als een ‘standaard’ fiets.

 

Europese productie

Al wordt er vaak gedacht van niet, de plek van herkomst vinden we toch vaak belangrijk. De productie van deze middenmotor-ombouwset vindt vrijwel helemaal in Europa plaats en is volledig geassembleerd in Duitsland.

 

Vraag ons naar meer informatie over een ombouwset

Via de Pendix-app leest u alle informatie van uw fiets volledig uit en deze is eveneens te gebruiken als fietscomputer en navigatie. Bovendien laadt u uw mobiel eenvoudig op via de accu door middel van USB. Wilt u meer informatie over een middenmotor-ombouwset voor uw fiets? Neem contact op met onze fietsenwinkel in Wieringerwerf door te bellen naar 06-25182058 of een e-mail te sturen naar mijn-ebike@ziggo.nl. Wij vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de montage van een middenmotor-ombouwset.

Mijn-ebike