Keuze uit een Bafang of het unieke Pendix Systeem

 

 

 

 

 

Ombouwset Bafang

 

 

Keuze 1 voor een middenmotor-ombouwset

Met een middenmotor-ombouwset Bafang G310.250 / BBS01 250W inclusief het luxe DP C10 display 36V 396Wh en bagagedrager, maakt u van uw huidige fiets een echte ebike met een actieradius van 90 kilometer. Bij Mijn-ebike in Wieringerwerf vertellen we u graag hoe u de huidige trapas vervangt door de Bafang middenmotor. Ook brengt u de bagagedrager met accu en display aan op uw fiets. Na het afwerken van de kabels start u het systeem op om vervolgens op te stappen. Bent u benieuwd wat hier allemaal voor nodig is? Raadpleeg dan een van onze installatiehandleidingen. Wilt u het liever laten doen? Neem dan contact met ons op voor de dichtstbijzijnde Power-Bike-dealer.

 

Prijzen op aanvraag,-  afhankelijk van type accu.

 

TECHNISCHE SPECIFCATIES:

Motor - Remsysteem - velg:  
Type remsysteem Rollerbrake – V-Brake – Schijfrem
Midden motor BAFANG G310.250
Kettingblad 44 tands
Wattage 250W
Koppel bereik 40 – 60Nm
Breedte bracket 65- 70 mm
Maximale snelheid 25 Km/h
Batterij - lader - bagagedrager:  
Batterij Li-Ion 36V 396Wh
Actieradius opgave Eco stand 1
Bagagedrager Ook geschikt voor Gazelle spatbord bevestiging
Kleur bagagedrager Zwart - Zilver
Standaard 3 stappen lader 42V 2.2A
Display - Controller:  
Display 5 standen (Dagteller, Remstatus, ODO, Verlichting)
Controller Sine-Wave geïntegreerd in motor

 
OPTIES:

Winterlader 4 stappen Houdt de batterij in beweging tijdens stilstand
Langere kabel set Bakfietsen - Tandem fietsen
Crankstel verwijder gereedschap Cranktrekker voor vierkante as
Bracket gereedschap Voor ISIS trapassen 20 Tanden
Kabels Afmontageset Tyraps en krulband

 
EIGENSCHAPPEN:

Geschikt voor Fietsen met een 68- 73 mm bracket
Garantie Twee jaar m.u.v. slijtende onderdelen

                                                       

 
 
 
 
 
 ------------------------------------------------------------------keuze 2----------------------------------------
 
 

Pendix eDrive Middenmotor: 
de enige Direct-Drive middenmotor

 
Pendix eDrive Middenmotor FON Arnhem 42               

Een middenmotor-ombouwset voor elke fiets

Voor iedereen is er één Pendrix eDrive middenmotor. Deze middenmotor is op praktisch elk type fiets te monteren; van city tot trekking en van mountainbike tot bakfiets. Op deze manier wordt uw fiets omgetoverd tot een krachtige, maar stille ebike, zonder dat hier slijtage aan te pas komt.

 
 

Een motormanagementsysteem dat aansluit bij uw fietsstijl

Het motormanagementsysteem van deze middenmotor-ombouwset past zich aan naar uw fietsstijl, waardoor u een traditioneel gevoel ervaart bij het fietsen. Komt u in een andere omgeving met bijvoorbeeld heuvels en wind en verandert daardoor uw fietsgedrag? Ook dan past de motor zich weer aan.

 

Een slim systeem voor eenvoudig gebruik

De software van deze middenmotor-ombouwset is slim, eenvoudig in gebruik en betrouwbaar. Hierdoor zijn knopjes en displays overbodig geworden. U zet de motor aan met een grote knop op de accu en stelt de stand in door dezelfde knop te draaien. De rest van het werk regelt de software. U hoeft alleen nog maar te fietsen en uw gemeten kracht wordt in de hoogste stand zelfs verdubbeld!

Actieradius Pendix eDrive Middenmotor Fiets Ombouwcentrum Nederland FON 02 1
 
 

Een originele voor-derailleur gebruiken

De middenmotor van deze ombouwset maakt het mogelijk om alle versnellingen (dus de originele voor-derailleur) te behouden, wat bij vele andere motors niet zo is. Ook de originele kettingkast blijft onaangetast en hoeft niet te worden gemodificeerd of vervangen te worden door een ander soort kettingbeschermer.

 

Op eigen kracht fietsen wanneer u wilt

Heeft u soms een moment dat u liever zelf fietst om vooruit te komen? Ook dit is mogelijk. Zet de middenmotor uit en maak gebruik van de elektrische fiets als een ‘standaard’ fiets.

 

Europese productie

Al wordt er vaak gedacht van niet, de plek van herkomst vinden we toch vaak belangrijk. De productie van deze middenmotor-ombouwset vindt vrijwel helemaal in Europa plaats en is volledig geassembleerd in Duitsland.

 

Maak gebruik van een app voor meer informatie

Via de Pendix-app leest u alle informatie van uw fiets volledig uit en deze is eveneens te gebruiken als fietscomputer en navigatie. Bovendien laadt u uw mobiel eenvoudig op via de accu door middel van usb. Wilt u meer informatie over een middenmotor-ombouwset? Neem dan contact op met onze fietsenwinkel in Wieringerwerf door te bellen naar 06-25182058 of een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij vertellen u bijvoorbeeld graag meer over de montage van een middenmotor-ombouwset.

 Pendix.bike App PRO